Servicios

Una de les funcions d'Aviva és representar l'Ajuntament de Vinaròs en tot allò relacionat amb el compliment del conveni de col·laboració signat amb l'Acadèmia Valenciana de la Llengua i la Generalitat Valenciana per a la coordinació de les actuacions en matèria de normalització del valencià. El dit conveni va ser renovat el passat novembre de 2018 i té com a objectiu promoure el coneixement i l'ús del valencià en el municipi de Vinaròs.

  • Pàgina Web de l'AVL: informació general (organigrama, seu, contacte...) sobre l'AVL, així com documents normatius, acords i publicacions dutes a terme per aquesta institució.

  • Facebook: tota l'actualitat de l'AVL.

  • Twitter: tota l'actualitat de l'AVL.


Programa «Acosta't a l'AVL»

Un dels compromisos del conveni consisteix a incorporar, amb règim de preferència, als alumnes de les escoles i instituts de Vinaròs als programes de difusió de la llengua i de la literatura (com el d'Acosta't a l'AVL) organitzats per l'AVL.

Aquest programa es divideix en dues parts:

  1. Visita guiada a l'Acadèmia Valenciana de la Llengua. L’alumnat visionarà un vídeo institucional de l'AVL i visitarà la sala de juntes on tenen lloc els plens de la institució on es realitzarà una activitat didàctica comuna adaptada a les necessitats de cada grup.

  2. Visita guiada al monestir de Sant Miquel dels Reis, seu de l'AVL.

Duració total de l'activitat: dues hores.

Grups: màxim 25 persones.

Edat: des de 5é de primària fins a 2n de batxillerat i Centres de Formació de Persones Adultes.

 

Més informació:

Aviva Vinaròs
Ajuntament de Vinaròs 
Pl. Parroquial, 12, 1r pis
De dilluns a divendres de 9 a 14 hores

  • icona adreça electrònica  aviva@vinaros.org

  • icona de WhatsApp  964402247

  • Icona telèfon  964407700 (ext. 150/151)