Servicios

El Voluntariat pel Valencià és un projecte gràcies al qual residents de Vinaròs poden coneixen millor la nostra ciutat, la nostra llengua i la nostra cultura.

Per una banda està adreçada a persones que vulguen col·laborar com a voluntàries. Per a ser voluntari o voluntària només cal comprometre's a dedicar un mínim de 10 hores (una per setmana) a conversar en valencià amb una persona que estiga aprenent a parlar-lo. No cal tindre cap titulació, només ganes d'ensenyar a una persona no valencianoparlant com es diuen les coses i com parlem a Vinaròs.

Per l'altra banda, la campanya està adreçada a persones que vulguen parlar en valencià. Per a ser aprenent o aprenenta només cal comprometre's a dedicar un mínim de 10 hores (una per setmana) a conversar en valencià amb una persona que siga voluntària.

Les parelles lingüístiques s’estableixen tenint en compte els interessos i la disponibilitat horària de les persones participants.

No són classes de llengua, són petits espais d'immersió lingüística on 2 persones amb interessos compartits passen una estona parlant en valencià i consoliden la idea que el valencià és llengua de tots.

 

Per a formalitzar la inscripció només cal:

  • Vindre a l'Agència de Promoció del Valencià i omplir la sol·licitud.
  • Emplenar el formulari d'inscripció adjunt i portar-lo a l'Agència de Promoció del Valencià.

 

Sol·licitud per participar al Voluntariat pel Valencià

 

Més informació:

Aviva Vinaròs
Ajuntament de Vinaròs 
Pl. Parroquial, 12, 1r pis
De dilluns a divendres de 9 a 14 hores

  • icona adreça electrònica  aviva@vinaros.org

  • icona de WhatsApp  964402247

  • Icona telèfon  964407700 (ext. 150/151)