Servicios

 

El Voluntariat pel Valencià és un projecte gràcies al qual els nous residents de Vinaròs coneixem millor la nostra ciutat, la nostra llengua i la nostra cultura.

Per una banda està adreçada a persones que vulguen col·laborar com a voluntaris en la rebuda i integració de les persones nouvingudes a la ciutat. Per a ser voluntari només cal comprometre's a dedicar un mínim de 10 o 12 hores (una per setmana) a conversar en valencià amb una persona que estiga aprenent a parlar valencià. no cal tindre cap titulació, només ganes d'ensenyar a una persona no valencianoparlant com es diuen les coses i com parlem a Vinaròs.

Per l'altra banda la campanya està adreçada a persones que vulguen aprendre a parlar en valencià. Per a ser aprenent només cal comprometre's a dedicar un mínim de 10 o 12 hores (una per setmana) a conversar en valencià amb una persona que siga voluntària.

Tenint en compte els interessos i disponibilitat horària de les persones s'establixen les parelles lingüístiques.

No són classes de llengua, són petits espais d'immersió lingüística on 2 persones amb interessos compartits passen una estona parlant en valencià i consoliden la idea que el valencià és i ha de ser llengua d'acollida.

Més informació:

AVIVA Vinaròs

Pl. Sant Telm, 5, 2a

De dilluns a divendres de 9 a 14 hores

aviva@vinaros.org

 

També pots inscriure't a través del web

www.voluntariatpelvalencia.org